A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобірківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

    07 лютого  2019  року, о 15 00 год., під головуванням селищного голови Романа Мацелюха відбулося чергове засідання виконавчого комітету Великобірківської селищної ради. У роботі взяли участь 7 членів виконкому із 9 осіб загального складу. Загалом розглянуто дев’ять питань порядку денного. Розпочалося засідання із розгляду питання виконання селищного бюджету за 2018 рік, далі, члени виконкому затвердили заходи щодо наповнення селищного бюджету у 2019 році, обговорили і прийняли заходи щодо проведення   в селищі всеукраїнської акції "За чисте довкілля", заслухали доповідь спеціаліста II категорії Матлах Х.В. про стан військово-облікової роботи на території Великобірківської селищної ради у 2018 році, погодили кошториси на виконання наступного етапу робіт із розробки містобудівної документації – генерального плану смт Великі Бірки (розроблення проектної документації «Інженерно-технічні заходи цивільного захисту на особливий період» та виконання звіту «Про стратегічну Екологічну Оцінку» у містобудівній документації генплану селища), розглянули заяви громадян, звернення установ, організацій, інші питання порядку денного. За результатами голосування, всі питання були підтримані одноголосно.

21:58 07.02.2019

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

04 лютого, під керівництвом селищного голови Романа Мацелюха, було проведено чергову щотижневу апаратну нараду за участю працівників виконавчого апарату ради, директора КП «Добробут», доглядача Великобірківського селищного кладовища, начальника Великобірківської МПО.

13:09 04.02.2019

ВІДБУЛИСЬ ПОВТОРНІ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

      31 січня, о 16.00 год. в актовій залі селищної ради відбулись другі громадські слухання з приводу підвищення перевізниками вартості проїзду приміського автобусного маршруту загального користування Тернопіль - Смиківці - Великі Бірки - Малий Ходачків - Костянтинівка. На громадські слухання прийшли і зареєструвались 74 мешканці Великих Бірок та запрошені: перевізники Віктор Сагадин, Орест Мурій, в.о. начальника відділу інфрастуктури Тернопільської райдержадміністрації Богдан Андрушків, Малоходачківський сільський голова Володиимр Береза, Смиковецький сільський голова Володимир Сидяга. Проводив громадські слухання Великобірківський селищний голова Роман Мацелюх. В результаті тривалого обговоренння присутніми було задано чимало запитань до запрошених, подано пропозиції щодо покращення якості перевезень пасажирів, зменшення їх вартості, дотримання чинного законодавства проїзду пільгових категорій населення, дотримання графіку перевезень у вихідні і святкові дні. Учасники громадських сухань прийняли і одностайно проголосували за підсумкове рішення громадських слухань.

17:16 01.02.2019

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

    24 січня 2019 року о 14 00 год. під головуванням селищного голови Романа Мацелюха відбулося чергове засідання виконавчого комітету Великобірківської селищної ради. У роботі взяли участь 8 членів виконкому із 9 осіб загального складу. Загалом розглянуто двадцять одне питання порядку денного, включаючи заяви громадян, установ та організацій, інші питання життєдіяльності селища. За результатами засідання ухвалено відповідні рішення. З детальною інформацією про прийняті рішення можна буде ознайомитись згодом за посиланням http://v-birky.rada.org.ua/vikonavchij-komitet-12-04-17-18-10-2016/.

20:55 24.01.2019

ВІДБУЛИСЬ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

   Сьогодні, 24 січня 2019 року, о 16.00 год. в актовій залі селищної ради відбулись громадські слухання з приводу підвищення перевізниками вартості проїзду приміського автобусного маршруту загального користування Тернопіль - Смиківці - Великі Бірки - Малий Ходачків - Костянтинівка. На громадські слухання прийшли і зареєструвались 38 мешканців Великих Бірок, сільські голови сіл Малий Ходачків і Смиківці. З поважних причин не з'явились на громадські слухання запрошені представники переівзників та Тернопільської райдержадміністрації. В результаті обговорення, учасники громадських слухань одностайно прийняли рішення про проведення повторних слухань з даного питання, в наступний четвер 31 січня, за участю запрошених, що не з'явились, та звернення до голови Тернопільської РДА. Копія рішення громадських слухань буде оприлюднена у встановленому порядку та розміщена на офіційному сайті селищної ради згодом.

20:36 24.01.2019

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

21 січня, під керівництвом селищного голови Романа Мацелюха, було проведено чергову щотижневу апаратну нараду за участю працівників виконавчого апарату ради, майстра КП «Добробут», директора Великобірківського селищного будинку культури, начальника Великобірківської МПО.

12:55 21.01.2019

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

14 січня, під керівництвом селищного голови Романа Мацелюха, було проведено чергову щотижневу апаратну нараду за участю працівників виконавчого апарату ради, майстра КП «Добробут», начальника Великобірківської МПО.

15:39 14.01.2019

У 2019 РОЦІ ТИМЧАСОВО ВІЛЬНІ КОШТИ ВЕЛИКОБІРКІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ БУДУТЬ РОЗМІЩУВАТИСЬ В ТОУ АБ "УКРГАЗБАНК"

       11 січня 2019 року, о 15 00 годин, в приміщенні Великобірківської селищної ради, відбувся конкурс щодо розміщення тимчасово вільних коштів селищного бюджету на депозитних рахунках банків у 2019 році. Участь у конкурсі прийняли чотири державні банки, а саме: Тернопільське обласне управління ПАТ «Державний ощадний банк України», Тернопільська філія ПАТ КБ «Приватбанк», Тернопільське обласне управління АБ «Укргазбанк», Тернопільська філія «Державний експортно-імпортний банк України». Активну участь при розгляді конкурсною комісією даного питання прийняли відповідальні працівники банків та селищний голова.          Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2011р.№ 6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках», розміщення тимчасово вільних коштів можливе в банках, у яких держава прямо та/або опосередковано володіє 75 чи більше відсотками статутного капіталу та/або голосів та до яких протягом останнього року Національний банк не застосовував таких заходів впливу, як обмеження, зупинення чи припинення здійснення окремих видів операцій та віднесення банку до категорії проблемних або неплатоспроможних.            Розглянувши подану документацію та враховуючи вище перелічені критерії, члени комісії одноголосно визначили переможцем Тернопільське обласне управління АБ «Укргазбанк», який за інших рівних умов запропонував кращі тендерні пропозиції та відсоткову ставку за вкладом (депозитом) на відповідний строк.                            

08:27 12.01.2019

ВІДБУЛИСЬ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

     10 січня 2019 року, о 18 00 год., в залі засідань, за участю 59-ти мешканців селища,  відбулись громадські слухання щодо затверджених виконкомом селищої ради нових тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення КП Великобірківської селищної ради «Добробут». В ході тривалого, бурхливого (понад 2год 30хв.) обговорення, працівниками КП «Добробут» надано всесторонню і вичерпну інформацію щодо розрахунків економічно обгрунтованих тарифів та причин що зумовили їх зростання. Учасники слухань подали пропозиції щодо вжиття ефективних заходів КП «Добробут» для зменшення втрат водопостачання, енергоефективності насосного устаткування артезіанських свердловин, виявлення несанкціонованого підключення споживачів та посилення контролю за приладами обліку, внесені рекомендації щодо приведення у відповідність до вимог чинного законодавства   договорів укладених із споживачами. За результатами обговорення  прийнято відповідне рішення, зазначені пропозиції будуть винесені на розгляд чергового засідання виконкому та сесії Великобірківської селищної ради.                                

08:09 12.01.2019

ДО СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАВІТАЛИ КОЛЯДНИКИ

     Сьогодні, 9 січня пополудні, до працівників селищної ради прийшли колядники від Великобірківської музичної школи. Віншування та різдвяні колядки у виконанні учнів та їх викладачів звучали по-особливому яскраво і весело.

13:52 09.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь