A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобірківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Малоходачківська сільська рада надала згоду на добровільне об'єднання територіальної громади у Великобірківську ОТГ

      24 липня 2018 року на пленарному засіданні сесії Малоходачківської сільської ради депутати одноголосно прийняли рішення, яким надали згоду на добровільне об’єднання територіальних громад сіл Малий Ходачків та Костянтинівка у Великобірківську ОТГ. Активну участь у роботі сесії прийняли Великобірківський селищний голова Роман Мацелюх та юрисконсульт Тарас Кінаш.

11:51 25.07.2018

Селищний голова прийняв участь у засіданні колегії райдержадміністрації

     24 липня 2018 року о 10 00 год. у великому залі Тернопільської районної державної адміністрації відбулося засідання колегії за участю сільських, селищних голів, голів об'єднаних територіальних громад Тернопільського району, структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради. Участь у роботі колегії прийняв селищний голова Роман Мацелюх. На засіданні були розглянуті питання роботи господарського комплексу району у І півріччі 2018 року, виконання бюджету Тернопільського району та районного бюджету за  перше півріччя 2018 року, пенсійного забезпечення в районі та обслуговування громадян на рівні територіальних громад, забезпечення виконання заходів з профілактики правопорушень та боротьби з злочинністю на території району, протидії проявам корупції в I півріччі 2018 року, роботи структурних підрозділів районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування щодо посилення виконавської дисципліни, реалізації завдань, визначених нормативно-правовими актами Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядчими документами голів обласної та районної державних адміністрацій та інші питання поточної роботи.

11:21 25.07.2018

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

23 липня під керівництвом селищного голови Романа Мацелюха було проведено чергову щотижневу апаратну нараду за участю працівників виконавчого апарату ради, директора КП «Добробут», начальника Великобірківської МПО, доглядача Великобірківського селищного кладовища.

12:17 23.07.2018

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВИЇЗНІЙ КОЛЕГІЇ РДА

Під керівництвом голови РДА Олександра Похилого відбулося виїзне засідання колегії  26 червня в актовій залі Великоглибочецької ЗОШ І-ІІІ ст. імені Ярослава Стецька під головуванням голови районної державної адміністрації Олександра Похилого було проведено виїзне засідання колегії райдержадміністрації.В засіданні колегії взяли участь члени колегії райдержадміністрації, сільські, селищні голови, керівники відділів, управлінь райдержадміністрації, районної ради, представники районної газети „Подільське слово” та радіомовної компанії „Джерело”. На порядок денний виносились актуальні питання, розгляд яких потребував значної уваги.

16:33 27.06.2018

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

   18 червня під керівництвом селищного голови Романа Мацелюха було проведено чергову щотижневу апаратну нараду за участю працівників виконавчого апарату ради, директора Великобірківського селищного будинку культури, директора КП «Добробут», начальника Великобірківської МПО, доглядача Великобірківського селищного кладовища.

22:22 18.06.2018

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ 27 СЕСІЇ ВЕЛИКОБІРКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

    14 червня 2018 року о 1400 год відбулося чергове засідання 27 сесії селищної ради, на якій розглянуто 19 питань порядку денного. Присутніми на сесії були 10 депутатів із 14 обраних. Робота сесії розпочалась із розгляду та встановлення ставок місцевих податків і зборів на території селищної ради на 2019 рік. Далі, депутатами було погоджено внесення змін до штатного розпису працівників апарату селищної ради та місцевої пожежної охорони, підтримано клопотання КП «Добробут» щодо виділення коштів на придбання матеріалів для обслуговування зовнішнього освітлення в селищі, підтримано зміни до селищного бюджету на 2018 рік у зв’язку з виділенням коштів на виготовлення Генплану смт. Великі Бірки, затверджено  договори і розпорядження укладені та прийняті селищним головою у міжсесійний період, погоджено продовження договору оренди комунального майна громади селища з ТОУ АТ «Ощадбанк», розглянуто ряд земельних питань, заяви громадян, установ та організацій, інші питання порядку денного. В різному, депутатами було обговорено шляхи вирішення проблеми призупинення вивозу твердих побутових відходів з території селища. Завдяки конструктивній та плідній роботі, всі рішення було ухвалено одноголосно.

21:34 14.06.2018

Відбулося засідання Постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, освіти та культури, соціального захисту населення, медицини та торгівлі

     14 червня 2018 року, о 1100 год. у селищній раді відбулося засідання Постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, освіти та культури, соціального захисту населення, медицини та торгівлі, яке провів голова комісії - депутат Віктор Попко. У роботі  комісії  активну участь прийняли селищний голова Роман Мацелюх, секретар ради Тамара Матвєєва, головний бухгалтер селищної ради Оксана Конотопська, спеціаліст-юрисконсульт Тарас Кінаш. Під час засідання розглянуто десять питань порядку денного, винесених на розгляд чергової сесії селищної ради, надано висновки та рекомендації щодо зазначених питань та підготовлено відповідні проекти рішень.

21:00 14.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь