A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобірківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини

Дата: від до Скинути

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

14 травня під керівництвом селищного голови Романа Мацелюха було проведено чергову щотижневу апаратну нараду за участю працівників виконавчого апарату ради, директора КП «Добробут», начальника Великобірківської МПО, доглядача селищного кладовища.

14:23 14.05.2018

ДЕПУТАТИ ВЕЛИКОБІРКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ "ЦВІТ ВИЩИВАНКИ"

ДЕПУТАТИ ВЕЛИКОБІРКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ "ЦВІТ ВИЩИВАНКИ"

    Сьогодні, в Тернополі, у парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка, депутати Великобірківської селищної ради, прийняли участь у Х Всеукраїнському фестивалі національної вишивки та костюма «Цвіт вишиванки». Організатори фестивалю встановили рекорд України «Найбільша кількість депутатів усіх рівнів у вишиванках на одній локації» в категорії «Масові заходи».

23:10 13.05.2018

Відбулося засідання Постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, освіти та культури, соціального захисту населення, медицини та торгівлі

Відбулося засідання Постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, освіти та культури, соціального захисту населення, медицини та торгівлі

     11 травня 2018 року, о 1600 год. у селищній раді відбулося засідання Постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, освіти та культури, соціального захисту населення, медицини та торгівлі, яке провів голова комісії - депутат Віктор Попко. У роботі комісії  активну участь прийняли селищний голова Роман Мацелюх, секретар ради Тамара Матвєєва, головний бухгалтер селищної ради Оксана Конотопська, спеціаліст-юрисконсульт Тарас Кінаш. Під час засідання розглянуто десять питань порядку денного, винесених на розгляд чергової сесії селищної ради, а саме: звіт головного бухгалтера ради про виконання селищного бюджету за I квартал 2018 року, внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік, питання виділення коштів на ремонт дорожнього покриття вулиць Наливайка і Стуса та на ремонт покрівлі очисних споруд КП «Добробут», погоджено продовження договорів оренди комунального майна територіальної громади селища, інші питання порядку денного. За підсумками роботи комісії, надано висновки та рекомендації щодо питань порядку денного чергової 26 сесії селищної ради та підготовлено відповідні проекти рішень.

13:00 12.05.2018

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНОЇ КОМІСІЇ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНОЇ КОМІСІЇ

    10 травня 2018 року, о 15 00 год., відбулося чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Великобірківської селищної ради, яке провів голова адмінкомісії - селищний голова Роман Мацелюх. В порядку денному було розглянуто один протокол про адміністративне правопорушення за  ст.103-1 КУпАП та звернення жительки селища щодо дотримання правил благоустрою у селищі в сфері поводження з твердими побутовими відходами. За підсумками роботи комісії винесено  постанову про попередження та задоволено звернення заявника.

21:48 10.05.2018

Відбулося засідання Постійної комісії з питань земельних відносин та земельного впорядкування

Відбулося засідання Постійної комісії з питань земельних відносин та земельного впорядкування

    10 травня 2018 року о 14 00 год., в ході підготовки до чергової сесії селищної ради, відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин та земельного впорядкування, яке провів голова комісії - депутат Микола Геличак. Під час роботи комісії розглянуто вісім питань порядку денного, заяви і звернення громадян та землевпорядної документації відведення земельних ділянок. У роботі комісії  активну участь прийняли селищний голова Роман Мацелюх, замлевпорядник Галина Мішанець, секретар ради Тамара Матвєєва, спеціаліст-юрисконсульт Тарас Кінаш та запрошені  громадяни - жителі селища, заяви та звернення яких розглядались. За результатами роботи комісії, всі питання порядку денного підтримано одноголосно.

21:34 10.05.2018

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ ПРОЙШОВ У ВЕЛИКИХ БІРКАХ

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ ПРОЙШОВ У ВЕЛИКИХ БІРКАХ

      Сьогдні, 8 травня 2018 року, 0 12 год. на військовому кладовищі у Великих Бірках було проведено панахиду за воїнами, що загинули у Другій світовій війні в боротьбі з нацизмом та урочисте покладання квітів до братських могил радянських воїнів та Меморіалу борцям полеглим за волю України. В урочистому заході прийняли участь керівники Тернопільського району: голова райдержадміністрації Олександр Похилий, голова районної ради Андрій Галайко, їх заступники, керівники відділів та управлінь РДА, а також Великобірківський селищний голова Роман Мацелюх, директор Великобірківської ЗОШ І-ІІІ ст.гімназії ім. С.Балея Ольга Бас, депутати, члени виконкому і працівники селищної ради, мешканці та гості селища, учні 5-11 класів та вчителі Великобірківської ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназії ім. Степана Балея. Панахиду за полеглими у ІІ світовій війні відправив адміністратор парафії о. Іван Яцик. До присутніх звернулись керівники району, селищний голова Роман Мацелюх. Учні школи розповіли передісторію Дня пам'яті та примирення. Учасники заходу вшанували пам’ять всіх жертв ІІ світової війни, полеглих воїнів АТО хвилиною мовчання, після чого поклали квіти до братських могил воїнів червоної армії та могил вояків УПА, що загинули в боротьбі з нацизмом.

22:00 08.05.2018

Відбулося засідання конкурсної комісії з відбору суб”єктів оціночної діяльності

Відбулося засідання конкурсної комісії з відбору суб”єктів оціночної діяльності

     07 травня 2018 року о 1600 год.  відбулося засідання конкурсної комісії селищної ради з відбору субєктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки комунального майна територіальної громади смт. Великі Бірки - частини нежитлового приміщення 2-го поверху Великобірківського селищного будинку культури, загальною площею 14.1 м2. Місцезнаходження об'єкта: 47740, вул. Шевченка, 2а, смт. Великі Бірки, Тернопільського району.  Конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності здійснювався відповідно до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна територіальної громади смт. Великі Бірки, затвердженого рішенням VI сесії Великобірківської селищної ради від 07.06.2016 року № 157. До участі в конкурсі допускалися претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної оціночної діяльності з оцінки майна за напрямом 1 «Оцінка об'єктів у матеріальній формі» та спеціалізацією в межах цього напряму «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у т.ч. земельних ділянок, та майнових прав на них». Переможцем конкурсу одноголосно визнано ФОП Білоус О.І.

17:22 07.05.2018

Селищний голова взяв участь у роботі сесії Тернопільської районної ради

Селищний голова взяв участь у роботі сесії Тернопільської районної ради

     В п’ятницю, 4 травня відбулася чергова сімнадцята сесія Тернопільської районної районної ради, участь в якій прийняв Великобірківський селищний голова Роман Мацелюх.  У ході пленарного засідання було розглянуті всі питання порядку денного, а також, депутатами одноголосно підтримано звернення до голів Тернопільської обласної ради та адміністрації щодо створення об’єднаних територіальних громад у Тернопільському районі (текст звернення додається).

16:34 07.05.2018

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

07 травня під керівництвом селищного голови Романа Мацелюха було проведено чергову щотижневу апаратну нараду за участю працівників виконавчого апарату ради, директора КП «Добробут», начальника Великобірківської МПО, доглядача селищного кладовища.

15:18 07.05.2018

ГОСТЕЙ З ПОЛЬЩІ ЗУСТРІЧАЛИ У ВЕЛИКИХ БІРКАХ

ГОСТЕЙ З ПОЛЬЩІ ЗУСТРІЧАЛИ У ВЕЛИКИХ БІРКАХ

  Сьогодні, 4 травня,  до НВК "Великобірківська ЗОШ І-ІІІст.- гімназія ім. Степана Балея", учасника міжнародного польсько-українського проекту "Оживити легенду", завітали гості: - президент польського культурно-освітнього товариства м. Тернополя Петро Фріз та викладачі польської мови Маріана Серока і Оксана Млинко. Старшокласники та вчителі школи-гімназії підготували для гостей цікаву змістовну зустріч, коротко розказали про історію Польщі її культуру, польсько-українські взаємини. Наприкінці зустрічі вчителька Марія Замойська захоплююче розповіла про особливості польської кухні та її різноманітні страви і почастувала присутніх справжнім смачним "біґусом" власного приготування.

20:30 04.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь