Великобірківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини

Дата: від до Скинути

28 листопада 2016 року відбудеться засідання регіональної комісії щодо проведення конкурсного відбору інвестиційних проектів регіонального розвитку

28 листопада 2016 року відбудеться засідання регіональної комісії щодо проведення конкурсного відбору інвестиційних проектів регіонального розвитку

28 листопада 2016 року о 1600 год. у приміщенні Тернопільської обласної державної адміністрації (каб. 824) відбудеться засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

11:41 27.11.2016

Відбулося засідання Адмінкомісії при виконавчому комітеті  селищної радиї ради

Відбулося засідання Адмінкомісії при виконавчому комітеті селищної радиї ради

24 листопада 2016 року о 1400  год. відбулося засідання Адміністративної комісії при виконавчому комітеті Великобірківської селищної ради. На засіданні адмінкомісії розглянуто заяву працівників ТОВ "Бондіолі і Павезі Україна" щодо забезпечення дотримання екологічних норм ПП "Гранд Тур Тернопіль". На засіданні комісії від сторін були присутні: Дзьова Галина Іванівна, головний бухгалтер ТОВ "Бондіолі і Павезі Україна" і Дрозд Віктор Іванович, директор ПП "Гранд Тур Тернопіль".                                                                                                                                                                                                                                                                       За результатами розгляду заяви, адмінкомісією надано двохмісячний строк ПП "Гранд Тур Тернопіль" для вжиття заходів, щодо усунення порушень та забезпечення дотримання норм екологічного законодавства України.

17:27 24.11.2016

Подано проекти на  конкурс інвестиційних проектів регіонального розвитку

Подано проекти на конкурс інвестиційних проектів регіонального розвитку

Великобірківська селищна рада зареєструвала на сайті Державного фонду регіонального розвитку Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (http://dfrr.minregion.gov.ua/) та подала на розгляд і затвердження Регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку 4 (чотири) проекти: 1. Реконструкція каналізаційної мережі по вул. Шевченка в смт Великі Бірки, Тернопільського району, Тернопільського району;

12:51 22.11.2016

На Тернопільщині – передепідемічний період!

На Тернопільщині – передепідемічний період!

На Тернопільщині – передепідемічний період, – кажуть фахівці. До регіону наближаються відносно нові штами грипу – Швейцарський і Пхукет. Жителям краю радять вакцинуватися, щоб вберегтися від вірусів.

21:24 20.11.2016

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО ЗМІНУ ГІДРОЛОГІЧНОЇ СИТУАЦІЇ НА ТЕРИТОРІЇ НАШОГО КРАЮ

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО ЗМІНУ ГІДРОЛОГІЧНОЇ СИТУАЦІЇ НА ТЕРИТОРІЇ НАШОГО КРАЮ

    Зима настала на Тернопільщині раптово. Буквально за добу випало півторамісячна норма опадів. Поступове підняття температури, яке спостерігається останнім часом за прогнозами українського гідрометеоцентру призведе до зростання рівня води у річках. Зокрема, 18 листопада спостерігається підняття рівня води лівих приток Дністра на 0,3-0,8 м.                                                                  Як свідчить статистика попередніх років, найбільше затоплень та підтоплень дворогосподарств та сільськогосподарських угідь сталося на незахищених протипаводковими спорудами ділянках, там, де непрочищені та захаращені кювети та канави, а також в населених пунктах, де не влаштовані системи поверхневого водовідведення.                                Управління ДСНС України у Тернопільській області звертається до жителів, які проживають у зоні можливого підтоплення, з проханням прочистити від снігу та льоду водостоки та зливову каналізацію біля будинку, очистити дахи будинків та господарських будівель від шару снігу, підсилити кріплення окремих конструкцій даху та будинку.

11:30 19.11.2016

Пожежа промислових приміщеннь в смт Великі Бірки

Пожежа промислових приміщеннь в смт Великі Бірки

     Пожежа промислових приміщень сталася у селищі Великі Бірки Тернопільського району. Площа пожежі становила 900 м.кв. На місце події прибули вогнеборці місцевої пожежної охорони смт. Великі Бірки. Було проведено розвідку і встановлено, що горять промислові приміщення місцевого підприємства.                                                                                                                                        Також на місце пожежі прибув черговий караул ДПРЧ-З Управління. Зусилля рятувальники спрямовували на недопущення перекидання полум’я на сусідню будівлю. Вогонь знищив покрівлю, внутрішнє облицювання стін, бетономішалку, вібростіл, меблі, інструменти. Від полум’я врятовано сусідню будівлю. Причини виникнення події та матеріальні збитки встановлюються.   (Посилання на http://nday.te.ua/u-ternopilskomu-rajoni-horily-promyslovi-prymischennya-foto/)

09:21 19.11.2016

Дороги місцевого значення передадуть регіональній владі з 2018 року

Дороги місцевого значення передадуть регіональній владі з 2018 року

Верховна Рада України ухвалила закон про проведення децентралізації системи управління дорожнім господарством, що передбачає передачу доріг місцевого значення зі сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор") в управління місцевим органам влади. За ухвалення законопроекту №0954 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування системи управління автомобільними дорогами загального користування за основу і в цілому проголосували 248 народних депутатів при необхідному мінімумі в 226 голосів. Представляючи законопроект під час засідання Верховної Ради, голова парламентського комітету з питань транспорту Ярослав Дубневич зазначив, що цей закон набуде чинності з 1 січня 2018 року разом із законом про створення дорожнього фонду, який Рада ухвалила сьогодні кількома годинами раніше. Дубневич також повідомив, що ухвалення цього документа дозволить місцевим органам влади самим вирішувати, які дороги треба ремонтувати в першу чергу. Разом з тим, місцевій владі, крім передачі частини доріг, буде також передано і відповідне фінансування, яке закладено в ухваленому Радою законі про створення дорожнього фонду. Крім того, депутат також повідомив, що документ передбачає можливість укладати довгострокові договори з підрядниками на утримання доріг до 7 років і застосовувати принципи контрактів Міжнародної федерації інженерів-консультантів FIDIC під час будівництва та реконструкції доріг. "Їх особливістю є наявність незалежних кваліфікованих інженерів-консультантів, які здійснюють оцінку технічного стану доріг та якості дорожніх робіт", - додав Дубневич. 

18:11 17.11.2016

Уряд своїм розпорядженням рекомендував перенести робочі дні у 2017 році

Уряд своїм розпорядженням рекомендував перенести робочі дні у 2017 році

Сьогодні, 16 листопада, Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження «Про перенесення робочих днів у 2017 році». Проект акта на засіданні Уряду представив Міністр соціальної політики Андрій Рева.

20:32 16.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь